Tjänster för företaget

Kontorsstädning
Perfect Maid är proffs på hemstädning. Med samma känsla och omsorg utför vi lokalvård på kontor.


Vilka moment ingår?
• Dammsugning av golv och mattor
• Fuktmoppning golv
• Damning fria ytor
• Bortagning av fläckar på speglar, lister och dörrar
• Tömning papperskorgar

Toaletter
• Rengöring handfat och toalett in- och utvändigt

Kök
• Rengöring kök eller pentry
• Avtorkning av arbetsbänk och diskbänk


Perfect Maid tillhandahåller dammsugare och städmaterial för kontorsstäd. Kunden står för förbrukningsmaterial som toalettpapper och pappershanddukar men har möjlighet att beställa detta via Perfect Maid.

Trappstädning
Trappstädning i flerfamiljshus innebär att vi städar offentliga områden i flerfamiljshus vilket höjer det viktiga första intrycket för de boende. Vem vill bemötas av en skräpig entré?
Byggstädning
Vi städar och håller efter byggbaracker. Byggstädning innebär att vi under byggnationen håller rent, sorterar spillmaterial samt flyttar på diverse material för att underlätta framkomlighet för de olika arbetslagen.
Industristädning
Låt oss ta hand om skötseln av golvytorna i era produktions- och lagerlokaler. På ett effektivt och lönsamt sätt ser vi till att golvytorna hålls i fint skick. Arbetet utför vi på dag- eller kvällstid, nätter eller helger med en modern och effektiv maskinpark.

Våra nuvarande kunder är alltifrån större industrier till mindre verkstadsföretag. Hos många av dessa utförs arbetet under dagtid utan att störa produktionen. Vi utför industristädning antingen löpande eller efter särskild beställning.
Butiksstädning
En ren butikslokal gör ett gott och förtroende ingivande intryck på kunden. Vi vet också hur viktigt det är att våra medarbetare är glada och trevliga, det gör att kundens personal blir glad och kunden får ett bättre intryck av butiken. Vi tar hand om regelmässig städning och rengöring. Vi rengör och behandlar era golv så att dom får den rätta finishen. Golvet är det första som kunden lägger märke till när de besöker er butik.
Fönsterputsning
Vi utför fönsterputs på alla typer av fastigheter såsom kontor, sjukhem, dagis, villor mm.
Skattereduktion
Har du hushållstjänster som löneförmåner via din arbetsgivare så kan du också få Perfect Maids tjänster skattereducerade med 50 %, vilket gör att löneförmånen i princip inte kostar något i form av förmånsskatt för dig som anställd! Din arbetsgivare skickar årligen in kontrolluppgifter till Skattemyndigheten och du gör sen enkelt avdraget i din deklaration. Även här gäller att skattereduktionen max kan vara 50 000 kr per person och år vilket motsvarar ett underlag av 100 000 kr.


Exempel
I följande exempel kan du se upplägget om du har Perfect Maid som betald löneförmån av arbetsgivaren med abonnemang på 4 tim. varannan vecka:

Abonnemang (arbetskostnad)
12 ggr, 3 120 kr/mån, 37 440 kr/år

Inställelseavgift (ej skattereducerad)
12 ggr, 270 kr/mån, 3 240 kr/år

Summa årskostnad
40 680 kr/år

På kontrolluppgiften redovisas förmån/skattepliktigt värde 40 680 kr. Via preliminärt skatteavdrag av arbetsgivaren betalas skatt 1 620 kr på inställelseavgiften (vid 50% marginalskatt). Underlag för skattereduktion är 40 680 kr.

När du som arbetstagare ansöker om skattereduktion i din självdeklaration beräknas preliminär skatt på förmånen och samtidigt nyttjas skattereduktionen, vilket innebär att du inte behöver ligga ute med pengarna för den preliminära skatten avseende arbetskostnaden.

Preliminär skatt (ej dragen sedan tidigare)
18 720 kr (50% av 37 440 kr)

Skattereduktion (50 % av arbetskostnaden)
-18 720 kr

Slutlig skatt att betala
0 kr


Läs mer om skattereduktionen på skatteverkets hemsida

Rent företag med Perfect Maid

Vi kan starta städningen redan nästa vecka!

Boka ett kostnadsfritt besök redan idag via formuläret nedan. Vi återkommer oftast samma dag med svar på frågor och förslag på tid för besöket. Är du ny kund rekommenderar vi dig att ta del av vårt prova-på-erbjudande.


PROVA-PÅ-ERBJUDANDE


Alla objekt är individuella, därför kommer vi ut på ett kostnadsfritt besök innan vi lämnar kostnadsförslag.
Perfect Maid's tjänster kan användas i Göteborg med omnejd.

Nöjda kunder

  • Perfect Maid hjälper oss med kontorsstäd varannan vecka. De ser till att vi alltid kan visa upp ett rent och fräscht kontor för våra kunder. Dessutom slipper vi tillhandahålla eget städmaterial. Kan varmt rekommendera.

    Hasse, GreenPeak i Sävedalen
  • Jag har under en längre period anlitat Perfect Maid för städning av vårt hus. De har skött alla förekommande städsysslor såsom grovstäd, finstäd, fönsterputs, strykning av skjortor mm. Perfect Maid är väldigt noggranna och har skött sitt arbete på ett utmärkt bra sätt. Vad som känns viktigt för mig förutom att det blir ett perfekt städresultat är, att jag kan lita på Perfect Maid. Jag vill varmt rekommendera företaget.

    Vivianne Norling
  • Särö Tandvård anlitar Perfect Maid för daglig städning av klinikens samtliga utrymmen. Det innefattar flera behandlingsrum, väntrum, toaletter, korridorer samt personalutrymmen. Perfect Maid är noggranna och effektiva och utför arbetet på ett utmärkt sätt. Jag vill ge Perfect Maid de varmaste rekommendationer och hoppas att flera kunder kan få glädje av företagets tjänster.

    Särö Tandvård AB

Företagsstädning

Från 350:-* / timma

Rengöringsmedel tillkommer
Samma städpersonal
Inställelseavgift tillkommer om 175:-*
*Moms tillkommer

Boka kostnadsfritt besök

* anger obligatoriska fält

Eller ring

031- 422 300