Perfect Maid AB är proffs på städning. Detta känner våra kunder, vi gör en enkel tjänst på ett professionellt sätt till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Vi arbetar mycket systematiskt och noggrant och är självklart lyhörda för era önskemål. Din kontaktperson finns alltid i ditt närområde och lyssnar in dina önskemål, ser till att dessa blir verklighet och ser till att du alltid är nöjd med oss. Perfect Maid utför tjänster som underlättar i privathushållet och i företaget och erbjuder ett professionellt utbud av hög städservice för enklare och mer avancerade städuppdrag. Vi har mycket goda referenser då de flesta av våra kunder är trogna kunder som har anlitat oss i flera år. Vi åtar oss uppdrag i Göteborg med omnejd.

Kvalitetspolicy
Om du inte skulle bli nöjd med vårt arbete ger vi dig möjligheten att inom 24 timmar göra en reklamation. Det är vår policy att du ska bli nöjd.
Säkerhetspolicy
Nycklar och larmkoder innebär ett stort ansvar. Med vår långa erfarenhet av lokalvård av både kontor, skolor och bostäder har vi tagit fram säkra rutiner för både nycklar och koder. Så snart vår personal inte är hemma hos dig och gör rent och snyggt så förvaras nycklar och eventuella larmkoder i ett säkert kassaskåp. Vi samarbetar med Svensk Stöldskyddsförening (SSF) för att ha så höga säkerhetsnivåer som möjligt.
Försäkringsåtaganden
Vi är väl försäkrade. Heltäckande försäkringar är viktigt för att du ska känna dig trygg om du inte är hemma när vi gör snyggt hos dig. Vårt företag och de anställda är välförsäkrade om något skulle hända. Alla anställda har dessutom väl synliga ID-kort på sig och innan man anställs på Perfect Maid AB kollar vi också upp personen via brottsregistret.
Samma städare
Vi har en låg personalomsättning och vårt arbete bygger på att det är samma medarbetare som regelbundet utför städuppdraget hos våra kunder, frånsett när denne är på semester eller är sjuk, då det kommer en vikarie. Att det är samma medarbetare som utför uppdraget tror vi gör vårt arbete effektivare. Det innebär även en ökad trygghet för våra kunder.
Miljöpolicy

Perfect Maid´s tjänster ska utföras med minsta möjliga miljöpåverkan. Perfect Maid AB använder i den mån det går därför produkter som är miljömärkta med Svanen eller motsvarande.